معرفی
قورمه سبزی یکی از محبوبترین غذاها در میان خانوادههای ایرانی است و طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه برحسب تنوع اقلیم و سلایق افراد، میتواند مواد اولیه و نحوهی پخت متفاوتی داشته باشد، اما مطمئنا میدانید که سبزی اولین و مهمترین جزء این غذا محسوب میشود. سبزی خشک قورمه سبزی «گلها» در یک بستهی 100 گرمی عرضه میشود. سبزیهای موجود در این محصول خشک هستند و تا مدتها به همان شکل اولیه باقی میمانند. این سبزی خشک شده در بستهبندی پلاستیکی عرضه شده که یک درب شفاف دارد. بنابراین خیالتان راحت باشد که میتوانید این سبزی خشک را به سادگی داخل کابینت یا کشوهای آشپزخانه خود نگهداری کرده و هر زمان که هوس خورش قورمه سبزی را کردید، در کوتاه ترین زمان ممکن غذای موردعلاقه تان را پخته و میل کنید. سبزیهای تشکیل دهنده و خواص آنها سبزیهای مورد نیاز برای طبخ خورش قورمه سبزی ترکیبی از تره، جعفری، گشنیز و مقدار کمی شنبلیله است. به گفتهی متخصصان تغذیه گیاه جعفری حاوی ترکیباتی برای دفاع از بدن در برابر سرطان است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. این گیاه علاوه بر مواد معدنی شامل آهن، کلسیم و پتاسیم، دارای ویتامینهایK ،C و A هم بوده و منبع بسیار خوبی از آنتیاکسیدانها است. همچنین تره از نظر خواص دقیقا شبیه به پیاز و سیر بوده و برای درمان تمامی عفونتها مناسب است. این سبزی برای کاهش وزن، تسکین درد مفاصل، نقرس، رفع یبوست و مشکلات ناشی از سوءهاضمه هم مفید بوده و مصرف آن به درمان بیماریهای دستگاه تنفس کمک میکند. گشنیز طبع سرد و خشک دارد و برای درمان جوشهای دهان و تسکین درد دهان بسیار موثر است. این گیاه از ترش شدن غذا در معده جلوگیری کرده و درد صفرا را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد. همچنین گیاه شنبلیله خواص مشابه با هورمون جنسی استروژن دارد و سرشار از مواد معدنی از جمله مس، پتاسیم، کلسیم، آهن، سلنیوم، روی، منگنز و منیزیم است. این گیاه سرشار از ویتامینهای گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، پیریدوکسین، فولیک اسید، ویتامینهای گروه C و A هم است. این در حالی است که براساس تحقیقات انجام شده این گیاه به کاهش قند خون و کلسترول هم کمک کرده و در درمان دیابتهای نوع 1 و 2 موثر خواهد بود.
0دیدگاه